domingo, 23 de noviembre de 2014

L'ús de les TIC entre infants i joves. Un problema o una oportunitat?

Des de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (Serveis Socials) i el Servei de Ciutadania i Drets Civils de l'Ajuntament es va organitzar una xerrada commemorativa del Dia Universal dels Drets de la Infància (DUDI). Enguany la xerrada va ser el 18 de novembre de 18-20h de la tarda, a la sala d'actes de la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les Lletres, 1). 

Títol: L'ús de les TIC entre infants i joves. Un problema o una oportunitat? 

Subtítol: Les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) han transformat el nostre món, i també la nostra manera de relacionar-nos. Reflexió sobre si les TIC són un problema o una oportunitat per la infància i l’adolescència, destacant les seves potencialitats com a eines d’empoderament i donant estratègies per a la seguretat, la prevenció i detecció dels mals usos. Dirigida a : Joves, adolescents, famílies i professionals Ponent: Eduard Vaquero, Investigador postdoctoral de la Universitat de Lleida, Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (FEPTS). Departament de Pedagogia i Psicologia, Grup GRISIJ - Grup de Recerca en Intervencions Socioeducatives en la Infància i la Joventut.

Per a la segona part de l'acte van voler conèixer el projecte i experiència de l'institut Torre del Palau, de la ciutat. Un centre educatiu públic que porta 18 anys usant les TIC a les aules. Aquí teniu la presentació que vaig fer, aprofitant idees d'altres intervencions que també podien servir per a aquest acte.


No hay comentarios:

Publicar un comentario